Autore |
Messaggio |
mastazzolu
Normal user
Data iscrizione: martedì 21 aprile 2009, ore 20:11 Messaggi: 20 Località: ITALIA
|
basta che messaggi carü.
accussi mi faciti sintiri importanti carusi beddri mei mancu usacciu chiü quantu messaggi privati matu mannatu c'é chi dici ca sugnu cicciu,c'é chi dici ca sugnu cola,c'é chi dici ca sugnu dadaumpa, c'é chi dici ca sugnu u squizziru , c'é chi dici ca sugnu poveretto, c'é chi dici ca sugnu addirittura enzu o a jena allura carü ora vi dicu cu sugnu iu sugnu disoccupatu per scelta,mi fazzu manteniri di mamä e di ma pä, mi pigghiaiu stu compiutu di na machina aperta,( a machina era aperta carü , chistu mica e rubbari ) unnaiu i sordi pi paiarimi l'abbonamentu ( ma si chiama abbonamentu , allura pirchi nun mi la bonanu?) e chistu e unu de motiva ca iu ci sugnu picca co compiutu vai girannu ca spiranza di truvari connessioni gratis, ma si sta facennu sempri chiü difficili truvari un pezzu di babbu ca ciavi a linea senza u codici ( ci curpa enzu mi sa ) comu giä vidissi , i scoli iu i fici vasci .perciö sacciu scriviri in dialettu strittu cosa ca un sanu fari tutti, ma se vogghi ma firu macari a scriviri naticchia u talianu se pircasu vi fruntati a chiamri ca ngiuria ( MASTAZZOLU ) chiamti allura masta u zzolu vu rialu occhiu ca vi putiti truppiari co zzolu aiu na machiniceddra tutta sgangarata, e na panda vecchia, ( panda pandari unna vuoi) mi servi pandari a mari , pandari in muntagna, pandari a tutti i parti va a mu stava scudannu quasi quasi, se quarcunu di viatri sapi unna pozzu truvari connessioni libbiri , dicitimillu carüüüüüü ora vi salutu .
|
martedì 28 aprile 2009, ore 19:50 |
|
|
Sosaiz
City Keys Owner!
Data iscrizione: venerdì 21 settembre 2007, ore 19:12 Messaggi: 1733 Località: udine, ma gela nel cuore nella testa e negli affetti
|
Re: basta che messaggi carü.
| | | | mastazzolu ha scritto: accussi mi faciti sintiri importanti carusi beddri mei mancu usacciu chiü quantu messaggi privati matu mannatu c'é chi dici ca sugnu cicciu,c'é chi dici ca sugnu cola,c'é chi dici ca sugnu dadaumpa, c'é chi dici ca sugnu u squizziru , c'é chi dici ca sugnu poveretto, c'é chi dici ca sugnu addirittura enzu o a jena allura carü ora vi dicu cu sugnu iu sugnu disoccupatu per scelta,mi fazzu manteniri di mamä e di ma pä, mi pigghiaiu stu compiutu di na machina aperta,( a machina era aperta carü , chistu mica e rubbari ) unnaiu i sordi pi paiarimi l'abbonamentu ( ma si chiama abbonamentu , allura pirchi nun mi la bonanu?) e chistu e unu de motiva ca iu ci sugnu picca co compiutu vai girannu ca spiranza di truvari connessioni gratis, ma si sta facennu sempri chiü difficili truvari un pezzu di babbu ca ciavi a linea senza u codici ( ci curpa enzu mi sa ) comu giä vidissi , i scoli iu i fici vasci .perciö sacciu scriviri in dialettu strittu cosa ca un sanu fari tutti, ma se vogghi ma firu macari a scriviri naticchia u talianu se pircasu vi fruntati a chiamri ca ngiuria ( MASTAZZOLU ) chiamti allura masta u zzolu vu rialu occhiu ca vi putiti truppiari co zzolu aiu na machiniceddra tutta sgangarata, e na panda vecchia, ( panda pandari unna vuoi) mi servi pandari a mari , pandari in muntagna, pandari a tutti i parti va a mu stava scudannu quasi quasi, se quarcunu di viatri sapi unna pozzu truvari connessioni libbiri , dicitimillu carüüüüüü ora vi salutu . | | | | |
martedì 28 aprile 2009, ore 19:53 |
|
|
ryoga
City Soldier
Data iscrizione: sabato 7 ottobre 2006, ore 19:48 Messaggi: 20228 Località: Gela - Brescia
|
_________________ O BRIGANTE O EMIGRANTE! ...per ora emigrante...
io AMO la mia città io ODIO la mafia, odio i mafiosi
http://www.ilportaledelsud.org
|
martedì 28 aprile 2009, ore 19:53 |
|
|
Razio
City Soldier
Data iscrizione: venerdì 19 ottobre 2007, ore 16:12 Messaggi: 17206
|
sultano
martedì 28 aprile 2009, ore 19:56 |
|
|
ryoga
City Soldier
Data iscrizione: sabato 7 ottobre 2006, ore 19:48 Messaggi: 20228 Località: Gela - Brescia
|
|
martedì 28 aprile 2009, ore 19:58 |
|
|
mastazzolu
Normal user
Data iscrizione: martedì 21 aprile 2009, ore 20:11 Messaggi: 20 Località: ITALIA
|
itivinni curiusi
|
martedì 28 aprile 2009, ore 20:00 |
|
|
mastazzolu
Normal user
|
|
martedì 28 aprile 2009, ore 20:01 |
|
|
ryoga
City Soldier
|
|
martedì 28 aprile 2009, ore 21:01 |
|
|
anami
City Soldier
Data iscrizione: domenica 9 dicembre 2007, ore 3:13 Messaggi: 10858 Località: roma...ma Gela nel cuore e nella mente!
|
_________________ è iniziato tutto nel silenzio e finirà nella stessa maniera...in silenzio...anche se le grida,le urla saranno solo dentro...
|
martedì 28 aprile 2009, ore 21:37 |
|
|
Smoking Bianco
Milan Keys Owner!
Data iscrizione: domenica 16 marzo 2008, ore 16:33 Messaggi: 5366 Località: Gela
|
_________________ Se voi non andate alla montagna, ma è la montagna che viene da voi........beh... CORRETE IL PIù NON POSSO... E' una FRAAAAANAAAAA.......
Se vò futtiri u vicinu,tà susiri matinu...
|
martedì 28 aprile 2009, ore 21:39 |
|
|
Razio
City Soldier
Data iscrizione: venerdì 19 ottobre 2007, ore 16:12 Messaggi: 17206
|
oltre alla stile un consiglio per la prossima: evita di scrivere accentate...gli accenti nella tua tastiera svuizzera ti vengono due puntini...
martedì 28 aprile 2009, ore 21:47 |
|
|
anami
City Soldier
Data iscrizione: domenica 9 dicembre 2007, ore 3:13 Messaggi: 10858 Località: roma...ma Gela nel cuore e nella mente!
|
va scangia sguizzero
_________________ è iniziato tutto nel silenzio e finirà nella stessa maniera...in silenzio...anche se le grida,le urla saranno solo dentro...
|
martedì 28 aprile 2009, ore 21:50 |
|
|
Smoking Bianco
Milan Keys Owner!
Data iscrizione: domenica 16 marzo 2008, ore 16:33 Messaggi: 5366 Località: Gela
|
_________________ Se voi non andate alla montagna, ma è la montagna che viene da voi........beh... CORRETE IL PIù NON POSSO... E' una FRAAAAANAAAAA.......
Se vò futtiri u vicinu,tà susiri matinu...
|
martedì 28 aprile 2009, ore 22:05 |
|
|
città
City Soldier
Data iscrizione: giovedì 5 aprile 2007, ore 15:29 Messaggi: 6024 Località: Gela
|
martedì 28 aprile 2009, ore 23:31 |
|
|
Brazo
City Soldier
Data iscrizione: lunedì 3 marzo 2008, ore 15:21 Messaggi: 9043 Località: Terranova
|
_________________ IL PALMARES NON SI PRESCRIVE
[Una volta a Pietro Secchia] Cos'ha fatto ieri la Juve? [...] E tu pretendi di fare la rivoluzione senza sapere i risultati della Juve? (Palmiro Togliatti)
|
martedì 28 aprile 2009, ore 23:34 |
|
|